Kestria-logotype-RGB-white

PU inngår i det internasjonale nettverket Kestria - en global allianse av Executive Search selskaper som er samlet i vår forpliktelse til å levere eksepsjonelle talenter og ledere.

Med et økende utvalg av ledende Executive Search over hele Europa, Midt-Østen, Amerika, Afrika, Asia og Australia, har Kestria mer enn 350 dyktige eksperter innen ledende Executive Search på 90+ kontorer på 6 kontinenter.

 

Våre kunder spenner fra store multinasjonale selskaper til mellomstore selskaper, og vi har en oversikt over mer enn 30 000 gjennomførte oppdrag for 3000+ kunder i nesten alle tenkelige bransjesegmenter og funksjoner.

Vår tilnærming

Hvert medlem har et nasjonalt ansvar og alle selskaper tilbyr Executive Search og annonsering som rekrutteringsmetoder. Felles for medlemmene i nettverket er at de alle bruker overlappende metoder og anerkjente testverktøy. Bedriftene har i likhet med PU spesialisert seg på å rekruttere ledere og spesialister. For norske kunder vil PU alltid følge opp rekrutteringsprosessen gjennom Kestrias internasjonale partnere.